38 грн.

Крохмаль кукурудзяний в мішках по 30кг (нативний)

Кукурудзяний крохмаль нативний в/г
Фасування: 25кг; 30кг
Вміст вологи, % (max.) 13
Насипна вага, г/дм3 450-550
Показник рНм 4.0-6.0
Масова частка протеїну, %, max. 0.4
Масова частка SO2, мг/кг, max. (за запитомt, вміст SO2 - 10 мг/кг) 30
Крохмаль кукурудзяний
Це білий не особливо прозорий клейстер, який має невисоку ступінь в'язкості. Запах і присмак крохмалю характерні для зерна кукурудзи. В результаті сушіння він стає сипучою речовиною, порошком білого кольору з ледве помітним жовтим відтінком. Що стосується, його хімічного складу, то для кукурудзяного крохмалю характерно надмірно низький вміст таких речовин, як протеїни і зола. Основними властивостями крохмалю кукурудзяного можна назвати підвищену здатність до набухання навіть у холодній воді. Досить цікаво, що порівняно з вихідним продуктом, набряклий крохмаль не змінюється на хімічному рівні.

Багатьох цікавить питання про те, як же добувають кукурудзяний крохмаль. Суть процесу така: у зерні кукурудзи крохмаль пов'язаний між собою за допомогою білків, для розчинення яких кукурудза замочується в розчині сірчистої кислоти. Після цього зерно подрібнюють, і виділяється зародок. Потім крупа додатково подрібнюється, в ході чого виділяється крахмальное молоко. Цікаво, що крохмаль відокремлюється від нерозчинного білка у величезних центрифугах, а потім його ретельно промивають і висушують для отримання сухого харчового продукту. Калорійність крохмалю кукурудзяного трохи вище картопляного і становить 343 ккал на 100 грамів.

У харчовій промисловості крохмаль кукурудзяний застосовується в м'ясо-молочних та хлібопекарських галузях, при виробництві кетчупу і майонезу. Господині додають цей продукт при виготовленні різних соусів і пудингів, а також начинок для пирогів. У тих випадках, коли дія клейковини необхідно послабити, надавши особливу ніжність і більшу м'якість готовому продукту, цей порошок якраз до речі. с пониженной влажностью используют в кондитерской промышленности при изготовлении мягких конфет незаменим пересушенный крахмал, так как он обладает пониженной влажностью Польза крахмала кукурузного Польза крахмала кукурузного прослеживается не только в кулинарии, но и в области медицины. Он является важным ингредиентом при изготовлении присыпок, мазей, микстур, косметических пудр, различных паст и средств, применяемых для лечения заболеваний кожи. Кроме того, употребление в пищу продуктов с небольшим содержанием этого сыпучего вещества может положительно сказаться на здоровье человека.

Користь крохмалю кукурудзяного обумовлена здатністю активізувати формування м'язової маси і живити нервові клітини.

Шкода крохмалю кукурудзяного простежується при наявності індивідуальної непереносимості вихідного продукту, тобто кукурудзи, але таке трапляється вкрай рідко. Проявляється у вигляді алергічних реакцій, астми і шкірної висипки.

ID: 1152981
Создано: 15/08/2023

Оксана

Зарегистрирован 15/08/2023
Активность 28/08/2023 08:33

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления